2012. november 2., péntek

Idézetek.:)

~mindig légy önmagad. - kivéve,ha lehetsz Superman..akkor légy Superman.!

~- Hogy köszönsz el valakitől, aki nélkül el sem tudod képzelni az életed?
- Nem köszöntem el. Nem mondtam semmit. Csak elsétáltam.

~Ebben a világban legalább 5 ember van, aki úgy szeret, hogy meghalna érted, és legalább 15, aki igazán szeret Az egyetlen ok, hogy valaki utál, azt jelenti, hogy olyan szeretne lenni, mint te. Mosolyod azoknak is örömet okoz, akik nem szeretnek. Minden este gondol rád valaki elalvás előtt. Valaki nem tudna élni, ha te nem lennél. Különleges vagy és egyéniség vagy. Valaki, akinek a létezését figyelmen kívül hagyod, szeret téged. A legnagyobb hülyeség is, amit csinálsz, jó valamire. Ha úgy gondolod, mindenki hátat fordít, jól nézz körül. Elsősorban te vagy az, aki hátat fordít. Ha azt gondolod, nincs szerencséd, azért mert nem kaptad meg, amit akartál, akkor nem is kapod meg. Ha nem gondolod, akkor valószínűleg előbb vagy utóbb megkapod. Emlékezz a bókokra, amiket kapsz és felejtsd el a rossz megjegyzéseket. Mindig mondd meg az embereknek, mit érzel irántuk, jobban fogod érezni magad, ha tudni fogják. Senki sem érdemli meg a könnyeid és az, aki megérdemli, soha nem fog megsiratni. Ha van legjobb barátod, akkor legyen rá időd, hogy elmondhasd neki, mit jelent számodra.

~Olyan furcsa , ha az ember szerelmes, akkor egy pillantás, egy mozdulat, egy érintés csodával ér fel..

~Az életet csak kölcsön kaptad. De ez így van jól, másrészt roppant szar hallani.

~Ez bonyolult. Néha hiányzol, nem bírom, ha nem vagy velem. Szükségem van a jelenlétedre, még ha nem is nézek rád. Néha futnék veled akármeddig, akárhova, csakhogy együtt lehessünk. Néha legszívesebben egyedül hagynálak, mert sok vagy. A szívem megszakad, ha egy másik lánnyal látlak, de egy szót sem szólok érte. Néha utálom, hogy nem foglalkozol velem, és fontosabbak tőlem a haverjaid. Tudom, hogy ők is fontosak, de rám is szakíthatnál időt, amikor csak kettesben lennénk. De ezt sem mondom soha. A lényed kárpótol mindenért. Nem tudok soha haragudni rád úgy igazán. Pedig lehet, hogy olyat tettél, amiért másnak már nem jutna a bocsánatomból. Néha alig tudok neked valamire nemet mondani, mert ahogy az arcodra nézek, a szép szemedre és az édes mosolyodra ... Néha ha rád gondolok sírok, néha nevetek, néha ordítok, aztán megint ott a mosoly az arcomon. Lehetne egyszerű, de nem az … ez bonyolult..

~Hiszem, hogy a képzelet erősebb a tudásnál, hogy a mítosz igazabb a történelemnél, hogy az álmok hatalmasabbak a tényeknél, hogy a remény mindig győzedelmeskedik a tapasztalat felett, hogy a nevetés az egyetlen gyógyír a bánatra. És hiszem, hogy a szeretet erősebb a halálnál.

~Valószínűleg nem fogsz sokáig emlékezni arra a dolgozatra, amit elrontottál, de sohasem fogod elfelejteni azt a személyt, akivel előző este voltál, s aki miatt úgy döntöttél, hogy aznap már nem fogsz tanulni !

~Álom voltál,valóság lettél.. velem maradsz örökkön-örökké..

~Azt hallottam, hogy te egy játékos vagy.
Szóval játszunk.
Beszélgessünk. Veszekedjünk. Beszéljünk 24-ből 7 órát. Írjunk egymásnak jó reggelt és jó éjszakát üzeneteket mindennap. Sétáljunk együtt. Adjunk egymásnak beceneveket. Lógjunk egymás barátaival. Randizzunk. Telefonáljunk egész éjszaka. Fogjuk egymás kezét. Csókolózzunk és ölelkezzünk.
És hogy ki esik először szerelembe?
Az veszít.

~Néha úgy érzem a szerelem elveszi az eszemet,néha megkérdezem magamtól hogy te vagy-e a nekem való...

~Egy nap, mikor nem is számítasz rá, találkozol a Boldogsággal.!

~ Akkor a legelviselhetetlenebb valaki hiánya, mikor melletted ül, de tudod, hogy sosem lehet a tiéd.

~Egy nap írni fog neked. Rá fogsz ébredni, hogy semmit sem jelent számodra. Ő csak egy srác. Csak egy srác, akire elpazaroltad az idődet, aki miatt jól akartál kinézni, akinek meg akartál felelni.

~Vannak irigyek, ellenségek, szerelmek, barátok..viszont életem csak egy van, úgy élem, ahogy nekem jó.

~Hiányzik valaki... És ez rossz. Mert ez nem az az érzés, amikor még magad sem tudod, ki, csak érzed, hogy lelked nem teljes, hogy a másik fél még valahol keresgél. Nem. Ez más érzés. Mert már tudod, ki hiányzik. Nem általánosságban valaki, hanem Valaki. Egy Valaki. És ez rossz. Szeretnél vele lenni, hallani hangját, látni mosolyát, érezni közelségét. Ez azt jelenti, hogy van Valaki, aki fontos, aki annyira fontos, hogy mindig szeretnél vele lenni. És ez jó érzés. Hogy van, hogy létezik, hogy megtaláltad. Hogy van, ki hiányozzon. És bár fájón hiányzik, de már édesen.

~Őrült vagyok valaki ezt mondja rám, de a világ tesz ilyenné nem az én hibám.

~A fiúk megnézik a csajok fenekét és aztmondják: Micsoda segg!
A lányok ugyanezt a mondatot a fiúk szemébe mondják..

~Megtaláltam azt a fiút , aki vasárnap is szeret. melegítőben , kócosan , hisztisen , és smink nélkül is..

~A szemedbe nézek, és a szívedbe látok, a barátságnál én most sokkal többre vágyok ...

~Egy nő azt akarja, hogy ok nélkül, "miért" nélkül szeressék: nem azért, mert szép vagy jó, vagy kedves, vagy művelt, vagy elmés, hanem azért, mert olyan, amilyen..

~Minden nehéz feladathoz egy lusta embert fogok keresni, mert az tuti, hogy ő megtalálja a legegyszerűebb módot a végrehajtásához.

~Néha szét kell hulljon valami, hogy teret adjon valami újnak..

~Vagy szoríts magadhoz, vagy engedd el a kezem, de kérlek, ne játssz velem.

~Inkább most sírj egy darabig, mint később egy egész életen át!

~Hidd el, én olyan hálás vagyok a sorsnak,hogy minket összehozott, és megmutatta a lényeget: vannak még igazi seggfejek.

~jó hírek, rossz hírek, minden napra jutnak; ha egy problémán túl vagy, holnap jön két újabb.

~A lányok bonyolultak. A hozzájuk járó használati utasítás 800 oldal, amiből legalább négy fejezet hiányzik, rosszul van fordítva, és alig érthető.

~Rohadtul hiányzik a régi éned.. nem ez az elkurvult változat.

~Ahhoz, hogy egy csók igazán jó legyen, jelentenie kell valamit. Azzal kell megtörténnie, akit nem tudsz kiverni a fejedből..


~Csak azért futottam volna el, mert kíváncsi voltam, hogy utánam jössz-e, de rájöttem, hogy azt sem engeded, hogy elfussak.

~Tudom, milyen érzés az, hogy mintha ott sem lennél, amíg ő rád nem néz, meg nem érint, vagy nem süt el egy viccet a károdra... Csak hogy mindenki lássa, hogy vele vagy, az övé vagy.

~Ha bánt az élet okkal teszi, nem öl meg csak erősít..

~LÉPJ TOVÁBB ! minden kijárat egy bejárat , máshová ..

~Van,hogy bármivel bánt meg egy személy, az iránta való szereteted nem változik..
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése