2012. december 27., csütörtök

this is the life..

~Van, hogy két embernek szét kell válnia, csak azért, hogy rájöjjenek: szükségük van egymásra.

~Egy ideig láttam benne valamit..valami emberit.
Bocsi,tévedtem.

~FÁJDALMAS DOLGOK:
1. visszakapni az érzéseket, amiket megpróbáltál elfelejteni.
2. visszaemlékezni a szép időkre.
3. megpróbálni elrejteni, amit érzel.
4. olyat szeretni, aki mást szeret.
5. elkötelezni magad valaki iránt, ami nem tart örökké.
6. védeni a szíved azzal, hogy ne szeress valakit.
7. túlságosan szeretni valakit.
8. igaz szerelem, rossz időben.
9. vállalni a kockázatot, hogy újra szerelembe ess.
10. elfogadni azt, amit sose hittem volna.
11. 'mi lett volna, ha' mondatok...

~Nem szeretem a koránkelő embereket.. sőt, a koránkelést sem - és az embereket sem.

~Mindenki azt mondja, el kellene felejtenem téged, mert nem érdemelsz meg. tényleg nem érdemelsz meg. de én megérdemellek téged..'

~kíváncsi vagyok, amikor a szemembe nézel és látod összetörni a szívemet, a te szíved is megtörik minden repedésnél egy kicsit?

~Ez azoknak a lányoknak szól, akik éjjel fent maradnak olyan zenéket hallgatva, ami a jelenlegi helyzetükhöz illik. Akik elrejtik a félelmeiket, bántalmaikat, fájdalmaikat és könnyeiket egy mosoly mögé, nevetnek és kuncognak nappal. Azoknak a lányoknak, akik a kezükön hordják a szívüket, azoknak a lányoknak, akik imádkoznak, hogy csak egyszer is sikerüljön valami és meg lesznek elégedve. A lányoknak, akik a párnájukba sikítanak, s párnájukra sírnak, mert senki sem hallgatja meg őket. A lányoknak, akiknek rengeteg titkuk van, de egy léleknek sem mondják el. A lányoknak, akik naponta hibáznak és meg is bánják. Akik sohasem nyernek. A lányoknak, akik fent maradnak éjjel ARRA AZ EGY fiúra gondolva és remélve, hogy valamikor észreveszi őket. A lányoknak, akik elfogadják az életet úgy, ahogy van, akik remélik jobb lesz az élet. A lányoknak, akik teljes szívükkel szeretnek, még akkor is, ha folyton összetörik azt. A lányoknak, akik azt hiszik vége van.

~Az emberek sokszor azért bocsájtnak meg valakinek,mert szeretnék,hogy az a valaki továbbá is az élete része maradjon.

~Ha lenne 2 kívánságom, azzal kezdenék, hogy ebben a percben legyél mellettem.. a második az lenne, hogy ez a perc tartson örökké.

~Ismerem a bekattant állapotot. És te be vagy kattanva. Történelmi pillanat. Nem tudsz koncentrálni, igaz? Rögtön ugrasz, ha csöng a telefon. Naponta több százszor megnézed az email-jeidet. Szerelmes dalokat akarsz írni. Nem, legszívesebben minden beszélgetésben valahogy ráterelnéd a szót. Mindenkivel megtörténik. És most veled is megtörtént, barátom.

~Még mindig nem tudom megérteni, hogy hogyan állhatsz valaki mellett, akivel annyi közös emléked van, anélkül, hogy akárcsak egy szót is szólnál hozzá..

~Vannak olyan rejtett vágyaink, amiket még mi magunk sem ismerünk egészen mindaddig, míg meg nem mutatja nekünk valaki azokat..

~ szív küldi szívnek, ez egy üzenet a távolba, hogy nem egy vagy a sok közül,hanem egyetlen a számomra..

~Olyan vadul csókolt , olyan átkozottul , mintha nem lenne holnap , és félne a mától ..

~Csak ülsz és meredsz előre. Már nem is sírsz, úgy érzed megszoktad már a sok csalódást. Közben a szemed nem könnyezik, de a tested már görcsöl, visítani akar..de te bent tartod mindezt és remegsz. Utálod magad, utálod az érzéseid és minden amire gondolni tudsz, hogy SOSE leszel elég jó. Senkinek. Engeded a múltat, a jelent és a jövőt is, hadd menjen. Nem akarsz meghalni, de élni se. Csak vagy. Mint egy lámpa, talán.. mint egy üres üveg..egy teljesen üres üveg..és egyszerűen rájössz, hogy semmi keresnivalód ott ahol vagy. Elakarsz menni, örökre. Hátra tudnád hagyni az életed, minden boldog pillanatod és elölről kezdeni. De már nincs elölről kezdés és a jelen elcseszett . A visszautasítás meg megölte a reményt. Örökre elveszel. A lelked meghal. A szíved kíséri. A tested meg bolyong a Földön mint egy árva, elhagyatott lélek.

~Van három dolog az életben, ami soha nem tér vissza : a szó, az idő és az elszalasztott alkalom. Van három dolog az életben, ami tönkretehet: a lustaság, a büszkeség, a féltékenység. Van három dolog az életben, amit soha nem kellene elveszíteni: a türelem, a remény és a becsületesség.

~szeretni őt egy újabb esély, hogy a szívem összetörjön, de az egyetlen esély, hogy újra boldog legyek!

~Akit most látok, már nem te vagy, vedd már észre magad. mert én többet nem szólok hozzád, csak mosolyogva megyek tovább..

~Néha veszekszünk, néha kiborulok. Lehet, hogy néha elviselhetetlen vagyok és túlparázok dolgokat, de napról-napra jobban és jobban szeretlek.

~Nem számít mennyire próbálunk érettek lenni, mindig is gyerekként fogunk viselkedni, amikor megbántanak és sírunk.

~Még mindig gondol rád. Még mindig beszél rólad. Még mindig úgy tesz, mintha utálna. Még mindig szerelmes beléd és biztos benne, hogy igazából nincs is túl rajtad.

~Legtöbbször elfogadom, hogy egyedül vagyok, de néha amikor nézek egy filmet, vagy olvasok egy könyvet, amiben szerelmes történet van, vagy amikor szerelmeseket látok, amint éppen megfogják egymás kezét, vagy csókolóznak, ráébredek, hogy még csak nem is fogadom el, hogy egyedül vagyok, hisz nem akarok egyedül lenni. Azt hiszem azt próbálom elmagyarázni, hogy jó lenne, ha megtapasztalnám ezt a 'szerelem'-nek nevezett dolgot. Akármi is ez a 'szerelem'.

~Emlékszel az összes dologra, amit együtt csináltunk először? És most meg vele csinálod ugyanezeket.

~‎- Miért csinálod mindig ezt velem?
- Micsodát?
- Egy hétig nem beszéltünk. Aztán hirtelen írsz, mintha mi sem történt volna. Eléred, hogy reménykedjek, aztán az orromnál fogva vezetsz. Mert tudod, hogy nem számít, mennyi ideig nem veszel rólam tudomást, mindig itt fogok rád várni.

~Késő délután ébredtem fel. Egy pillanatig nem tudtam, hogy hol vagyok. Tudod milyen ez, amikor egy idegen helyen ébredsz fel, és azon agyalsz, hogy hol a fenében vagy a világon, amíg az emlékek nem söpörnek át rajtad hullámként. Már félig meggyőztem magam, hogy minden, ami előző éjszaka történt, azt csak álmodtam.

~Ha jól csinálod, senki sem emlékszik rá, ha rosszul csinálod, senki sem felejti el.

~6 hónapja könyörögtem azért, hogy maradj. De te nem tetted. Habár ha megtetted volna, nem jöttem volna rá, hogy a dolgok jobbak lesznek. Néha még hiányzol, és hiányoznak a jó beszélgetéseink is. Még mindig szeretlek, de azt hiszem már nem akarlak. Megtörtént. Sajnálom.

~Pontosan most a világ tele van olyan emberekkel, mint te. Magányosak. Hiányzik nekik valaki. Szerelmesek valakibe, akibe nem kellene. Olyan titkaik vannak, amiket soha nem hinnél el. Vágyakoznak, álmodoznak, remélnek, és minden alkalommal, amikor kocsival, busszal, vagy vonattal mennek valahova, kinéznek az ablakon és nézik az embereket, miközben azon agyalnak, hogy vajon min mehettek keresztül. Kíváncsiak rá, hogy vannak-e a világon olyan emberek, mint ők. Ők pont olyanok, mint te, és bármit mondhatnál nekik, megértenék. Sosem vagy egyedül.

~Az élet egy lengóajtó. Sosem tudod honnan nyílik, de mindig pofán talál.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése