2012. november 25., vasárnap

Van egy kis whiskeym,benne a kólám..nagy ház,kert,medence,benne a fókám..

~Egy újabb szám,amit nem hívok többé..hagyom a képed, hadd válljon köddé..

~kedves szív!
vannak más fiúk is a világon.!
üdv.: ész!

~Nem mondanám, hogy miattad, azt sem, hogy érted, de rohadt sok közöd van hozzá.

~Olyan ember vagyok,aki gyorsan lesz boldog,és még gyorsabban lesz könnyes a szeme...

~ mosoly - nem azt jelenti,hogy minden rendben van... azt jelenti, hogy nem érdekelnek a gondok..

~ A legnehezebb dolog szeretni valakit, hagyni, hogy hibázzon, és ennek ellenére tovább szeretni..

~találkozni fogsz egy sráccal aki tudni fogja, hogyan eszel, hogyan iszol, hogyan táncolsz, ismerni fogja az illatodat. Tudni fogja milyen az arcod a smink alatt, mennyire szereted a csokit, hogy milyen bolond tudsz lenni néha, hogy néhány tv műsor mennyire boldoggá tud tenni.Tudni fogja, hogy milyen hiszti tudsz lenni amikor fáradt vagy, hogy azt gondolod milyen rosszul nézel ki a facebook képeiden. Mindent tudni fog rólad..és tudod mi lesz? Szeretni fog téged.!

~ szavaim hallod, száll el a szélben, ha én tudtalak szeretni, te viszonozni miért nem?

~ ha aztmondom, hogy szeretlek, érdekelne?!

~A fiú kimondja, hogy szeret, míg a férfi bizonyítja !

~Eldobtad őt. Eldobtad azt a lányt, aki bármit és mindent megtett volna érted. Eldobtad azt a lányt, aki mindenét neked adta, és bízott benned. Eldobtad azt a lányt, aki mindent beleadott, hogy ott lehessen neked. Eldobtad azt a lányt, aki elküldött magától mindenki mást, mert bebeszélte magának, hogy nem bízhat bennük. Eldobtad azt a lányt, aki az egész világot benned látta. Eldobtad azt a lányt,aki keresztül ment a poklok poklán, hogy veled lehessen. Eldobtad azt a lányt, aki hajlandó volt várni, ameddig csak kellett, csak hogy a tiednek hívhassa magát. Eldobtad azt a lányt, aki még mindig akart téged, miközben te semmiként kezelted. Eldobtad azt a lányt, aki hónapokat töltött reménykedve, hogy ti ketten végül együtt lesztek. Eldobtad azt a lányt, aki sokáig fent maradt, azon izgulva, hogy vajon jól vagy-e. Eldobtad azt a lányt, aki továbbra is annyi mindent megtett érted, még ha tudta is, hogy semmit nem kap cserébe. Eldobtad azt a lányt, aki nem hallgatott azokra, akik rosszat mondtak rólad. Eldobtad azt a lányt, aki a világon bármit megtett volna érted. Eldobtad őt. És tudod mit? Most ELVESZÍTETTED !

~ így volt szép a mese, de most itt van a vége, legyőzte az éjjelt a nappal fénye, látom mennél, állok is félre, de visszatekerném a legelejére..

~mosolyogj ha kérlek, mert a mosolyodból élek..

~Ha szeretsz valakit, legyél elég bátor ahhoz, hogy elmondd neki. Vagy legyél elég bátor ahhoz, hogy végig nézd, ahogy más szereti őt.

~Az ölelésed számomra fontosabb, mint gondolnád. Nagyon sokat jelent az, mikor magadhoz húzol és csak ölelgetsz másodperceken át. Ilyenkor mindig mosolyog a szívem. Ha valami akkor éppen fájt, az elmúlik. Ami sebet hagyott maga után az nyomtalanul begyógyul és nem marad más, csak a boldog pillanat, Te és én..

~‎...és minden reggel keressük az okot arra, hogy kimásszunk az ágyból: valaki azért ébred fel, hogy megcsókoljon valakit; van akinek az első vágya reggel egy bögre kávé - de van, akinek nem ilyen egyszerűek a reggelek. Akiknek nincs vonat, amit el kellene érniük, vagy nincs valakijük, akiknek a kezét megfoghatnák. Nincs semmi, amiért érdemes lenne belekezdeni egy újabb napba.


~ISMERD BE, hogy éreztél már így... amikor sétálsz az iskola folyósólyán nézed a többi lányt és azon gondolkozol te miért nem vagy olyan szép? elsétálsz egy helyes fiú mellet és azon gondolkozol miért nem lehetsz a barátnője. elsétálsz egy aranyos pár mellet és arra gondolsz te miért nem vagy elég jó egy kapcsolathoz? elsétálsz egy tükör előtt és arra gondolsz, te miért vagy az aki...

~Elképzeltem,milyen jó lenne így élni. Milyen jó lenne vidámnak, kíváncsinak, boldognak lenni. Minden pillanatot mélyen átélni, magamba inni az életet. Újra hinni az álmokban. Tudni harcolni azért, amit el akarok érni. Szeretni a férfit, aki szeret.

~Tulajdonképpen egy egészen kicsit hiányzol, még ha nem is fájsz már. Hiányzik a világod. Az az édes levegőjű, ami egyszerre tart távol magától, és egyszerre szippant be, mielőtt túl távol merészkednék. Hiányzik az a fajta döbbenet, amit kiváltottam sokszor belőled, és az a kíváncsiság, amit nekem szenteltél. És a tettek, amiket soha nem értettél, de végtelenül kívántál.

~amikor elmentél elveszítettem azt,ami eddig az életemben a legfontosabb volt.. most kivel beszélhetek? most kire számíthatok? elvesztem.. elveszítettem mindent és önmagamat is.. de egy dolog megmaradt: a te hiányod mindenhol ott van.
 ürességet érzek azóta.. mintha valami hatalmas lyukat ütöttek volna a szívembe..
de valahogy mégis örülök,hiszen a fájdalom az egyetlen emlékem rólad, és hogy ez az egész valóságos volt.

~Amikor azt mondjuk, hogy nem akarunk beszélni valamiről, az azt jelenti, hogy nagyon el akarjuk mondani valakinek, csak nem akarunk sebezhetőek lenni.

~hé,idegen..emlékszel még rám? én voltam a mindened, amég szingli voltál..

~köszi,jól vagyok, amég egyedül vagyok. és ez mostanában gyakran van így..

~- Ő miért választotta azt, hogy csak a barátom lesz?
- Azért, mert inkább az akart lenni, aki letörli a könnyeidet, nem pedig az, aki okozza őket.

~Van egy kis whiskeym,benne a kólám,
igy pont száz oktán meg a livilivídá lóká-m,
nagy ház,kert,medence,benne a fókám,
meg egy porto rico-i szakácsnő főz lenn a konyhán.

2012. november 16., péntek

~

/ http://ask.fm/KataaKovacs itt kérdezhetsz a blogról,idézetekről,bármiről.. a facebook elérhetőségeimet is megtalálod, ahova várom az idézeteiteket.:)/

~csodák..
talán voltak valaha
utak...
talán vittek valahova
szívek...
 talán dobbantak valakiért
könnyek..
talán hulltak valamiért
sikoly..
talán hallotta valaki
öröm..
talán maradt még valami.

~Remélem,egyszer megtalálod minden szavam, idézetem..elolvasod őket és rájössz,hogy az összes rólad szólt..

~Azt mondják, aki szeret, visszatér..NEM! Aki szeret, sosem hagy el !

~Mindegy hogy mennyit veszekedtek, valahogy mindig kibékültök. Mindegy hogy mennyire idegesít fel, akkor is csak szeretni tudod..

~ha hiszel magadban képes vagy mindenre, nem számít hogy kitámogat a lényeg hogy higgy benne.

~Minden sorsdöntő dolog egy 'csakazértis'-ből jön létre.

~Van benned valami, amit mindig keresett a szívem..

~Az élettől ittasan, majdnem hogy részegen, hunytam le a szemem. Hosszú idő óta, most újra éreztem a csodát, ahogy a megkövült szív feldobban

~Rossz úton halad az ki álmokból épít várat, s közben elfelejt élni..

2012. november 15., csütörtök

mindenki aztmondja, hogy én jobbat érdemlek nálad.. de nekem nem kell jobb,én téged akarlak.!

~Egy szó ami tőből szakítja ki a szívem,hogy talán újra együtt,neked még elhiszem..

~Kerestem egy angyalt, találtam is egyszer,megőrjít a tudat, hogy nem mellettem fekszel.Másban lelted meg a lelki támaszt,ezer kérdés bennem, de egyre sem jön válasz.

~küzdöttem, de legyőzött a sors buta kis játéka.

~Feladnék bármit, de lehet neked nem tudnám, megadni mindazt, amiért te eldobtál.

~Nem kell túlkomplikálni. Ha egy férfi látni akar, ő keres. Ha veled akar lenni, megteszi. Nem egy nőnek kell őrült módjára, tíz körömmel belekapaszkodva mindent feláldozni. Csak ésszel. Egyébként is, akinek a figyelméért harcolni kell, az már rég nem jó. A legjobb dolgok maguktól jönnek. Erőlködés, játszmák, és buta hisztériák nélkül, tisztán, csak úgy belehuppannak az öledbe, amikor nem is számítasz rá. De ha elmegy, hagyd. Ha megteszi, fogadd el. Aki elmegy, az nem a tiéd. Aki elmegy… az sosem ért ide igazán. Majd jön olyan, aki fél percet sem tud lélegezni nélküled, mert annyira kellesz neki. Levegőt fog kapni, meg minden, de csak igazán akkor él, ha mellette vagy - és ezzel te sem leszel másképp. Feltöltöd és feltölt téged. Támogat és melletted áll. Harcoltok mindennel, együtt, és erőt merítetek egymásból. Mert ami jó…az valami ilyesmi. Ott aztán nem lesz megalázkodás, vagy épp önfeladás. Csak az van, hogy hisztek egymásban, és húztok előre. Az összes többi csak gyerekes és szükségtelen játszma.

~a képzelettől veszem kölcsön , amit a valóság nem ad meg nekem..

~Mikor rám találtál, egyedül voltam , senkire se vágytam...de te értem jöttél , igazán szerettél ,köszönöm azt , hogy a mindenem lettél..

~Semmit sem tehetünk. Egy napon majd elmúlik a szerelem. Hívás nélkül jön, kérés nélkül megy. Nem tehetünk semmit sem.

~Attól még, hogy az arcomra fagyott a mosoly, nem biztos, hogy boldog vagyok..

~Mondd, miért kell belőlem hülyét csinálni?? Miért kell abból hülyét csinálni, aki teljes szívéből szeret? Már ez sem elég? Mit csináljak? Csináljam ki magam, akkor elégedett leszel?? Minden nap elmondod, mennyire szeretsz, és hogy ' holnap a tiéd vagyok ', de érdekes, hogy mindig közbejön valami, mindig, rám már sosincs időd, annak ellenére h állítólag mennyire fontos vagyok, de mégis fontosabb a takarítás mindig, meg az egyéb semmit sem érő dolgok, de te tudod. Tudom, már semmit sem érek neked, csak egy gombolyag vagyok, te pedig a macska és kedvedre tépsz engem szét, de még élvezed is! Miattad bőgök minden nap, de rá se ránts, már kezdem megszokni. Fájdalmat okozol..és élvezed, de hát fiúból vagy, nálad ez alapkövetelmény..

~megzúzódott lábfej, darabokra tört szív, meggyötört és átvert,mégis felveszem ha hív...

~Nem akarok úgy felébredni egy nap, hogy ráébredjek: már túl késő ahhoz, hogy megtegyem azokat a dolgokat, amiket akartam..

~Szemeidbe nézek, de gyorsan elfordulok..De csak azért, hogy ne lásd mennyire fáj..

~Olyan sokszor megfordul a fejembe egy kérdés : Vajon ő is ugyan ezt érzi irántam ?!

~Olyan fajta lány vagyok, aki nem ír rád, bármennyire is akar..Aki nem megy oda hozzád, bármennyire is kíván..Lehet, hogy rossz dolog, sőt tudom, hogy az, de a büszkeség ennél sokkal fontosabb..Megvárom inkább, hogy te írj rám, hogy te gyere hozzám..ha nem..akkor az, sajnos már nem az én hibám..

~Az ember idővel mindenre rájön..
mit veszített.. mit kapott.. mi erősítette meg.. és hogy valójában ki áll mellette..

~A kegyetlenség az, amikor közel enged valaki, majd eltaszít. Amikor megmutatja neked, milyen jó is lehetne, aztán újra ellök, te pedig ott maradsz összetörve a porban, teljesen kiszolgáltatva neki. Neki, aki szeret. De nem szeret annyira, hogy igazán az élete részévé válhass.

~Tudod, hogy én mit akarok? Hogy csak egyszer elég legyek neked. Csak... egyetlen egyszer!

~A legjobb barát az egyetlen, aki a legnagyobb mosolyodat látja, és tudja, hogy valami baj van.

~Elérted azt a pontot, mikor a fasz kivan mindennel, próbálkozol, de semmit sem érsz el a jó szíveddel..

~Elmentél, de jobb ha tudod, nincs bennem harag - rég megtanultam, hogy ami jó, az sosem marad.

~Annyira vágytam rád tényleg, Hogy nem a szerelmet kerestem hanem végig téged!

~ Semmi semmi hasonlítható ahhoz, ahogy irántad érzek.

~Barátságunk és mindent ami kettőnkről szólt dobd el és fordíts nekem hátat,
Ha meg érzed hogy mit érzek ordíts és én a kapu túl oldalán várlak!

~ Minél fontosabb egy érzelem, annál nehezebb kifejezni.

~ mindenki aztmondja, hogy én jobbat érdemlek nálad.. de nekem nem kell jobb,én téged akarlak.!

2012. november 9., péntek

..♥



~néha a hanghullámok körbefonó hangulathulláma segít továbblépni életutunk tudattalanába ..

~Azt akarom hogy megöleljen. Azt akarom, hogy nézzen a szemembe, és értsen meg. Hogy döntse a fejét a homlokomnak, és súgja azt: "Soha nem mondtam le rólad".

~Szükségünk van valakire, akire támaszkodhatunk amikor jön a vihar. Amikor nem értjük a világot és legszívesebben a sarokba bújva sírnánk. A legszebb és a legrosszabb napokon is. Szükségünk van valakire, aki ott van, amikor már mindenki otthagyott.

~Ne legyél naív.. aki nem keres, annak nem hiányzol..

~Kerülöm a tekintetét. Ahogy keresztülvágok a helyiségen, végig magamon érzem, de kényszerítem magam, és nem viszonzom a pillantást. Nem szabad egymásra néznünk. A legkisebb villanás is túl egyértelmű lenne. Az egész világ leolvashatná arcunkról a titkot..

~kedveltem már páran, és szerettek már sokan..de többet láttam benned, nem hobbim átbaszni másokat..

~'Már nem érdekelsz' , ezt mondod...de ha meglátod valahol..állandóan őt nézed..és még mindig szereted.

~Amikor a boldogság egyik ajtaja bezárul, egy másik kinyílik. De gyakran oly sokáig tekintünk vissza a zárt ajtóra, hogy nem vesszük észre, amelyik megnyílt előttünk.

~ -szereted?
-nem..
-hiányzik,ugye?
-nem..
-elhiszem, csak töröld le a könnyeid..

~A legrosszabb, mikor elhiszed; hogy mindent megtenne érted, aztán mégsem..

~Tudjátok,hogy miért könnyebb kisgyerekként élni? Mert akkor még hiszünk a csodákban, a lehetetlenben..

~A hűséghez nem kell póráz . aki szeret, veled marad ...

~Várom a hívásod, várom, hogy keress, várom, hogy átölelj, várom, hogy szeress.

~Mondd miért nem érdekellek, mondd miért hagytál el? Mondd miért jó egyedül, mondd miért adtad fel?

~- Istenem, de mi van, ha nem kellek neki?
- Akkor ordítani fogsz a fájdalomtól. Aztán összeszeded az életed darabjait, és mész tovább...

~Gondolhatok bármit, akarhatok bármit. De a szívem nehezen beszélem le arról, hogy téged kérjen. Mégis tudom a legjobb ez lenne..

~Egy lány akkor is emlékszik az első csókra , amikor a férfi már az utolsót is elfelejtette. . .

~Mikor valaki egyszerűen elmegy, jusson eszedbe, hogy a levelek ősszel nem azért hullanak le, mert azt szeretnék, hanem azért, mert ennek jött el az ideje.

~‎..ha igazán szeretünk , akkor is hűségesek maradunk , amikor nehéz szeretni..

~Az egyik legrosszabb érzés, amikor reményt ad,aztán jéghidegen elutasít..

~Minden hiba ugyanazzal az idióta mondattal kezdődik: ő más, mint a többi..

~Kedves élet.!
Mi lenne,ha nem basznál ki velem folyamatosan?!

~Senki sem mondta, hogy könnyű eset vagyok. Nehéz velem beszélni.. Makacs vagyok és túl sokat beszélek. Van, hogy senki nem érti, mi bajom.. Nem biztosíthatom, hogy nem fogunk veszekedni, hogy nem fogunk kételkedni egymásban és, hogy mindig jó leszek. De egyet tudok: amíg küzdesz értem, én maradok.

~Amikor a másik érzései fontosabb számunkra, akkor szeretünk igazán..

2012. november 4., vasárnap

Idézetek.

~Lány: Mit gondolsz a szerelmünkről?
Fiú: Próbáld meg megszámolni a csillagokat, és megtudod.
Lány: Akkor, végtelen?
Fiú: Nem, időpocséklás!;D

~Nekem egy füzet kevés lenne ahhoz, hogy leírjam, mit tettem érte - neki sok lenne egy cetli..

~Ha az agyamra hallgatnék már nem tudnám a neved.. de van ez a lüktető szar.

~Az emberek nevetni fognak az álmaidon. Azután utálni fognak amikor valóra váltod..

~Már az lepne meg,ha tőle lenne egy bejövőm..

~Amikor valaki úgy néz rád mintha te lennél az utolsó csoda a földön, na az a szerelem.

~Néha, mikor azt mondom: "jól vagyok", azt akarom, hogy valaki nézzen a szemembe és mondja azt: "mondd az igazat"


~Ha nem hibázunk, nem tanulunk...

~Mikor kicsi voltam, folyton piszkáltak, mert én voltam a legalacsonyabb az osztályban, és nem tudtam megvédeni magam. De aztán felfedeztem, hogy van valamim, ami nagy: a szám. Azóta is azzal harcolok.

~Amikor már azt hiszed végre rendbe jön minden, hidd el akkor kezdődik csak a baj.

~Cipelem a sorsomat, de néha nem bírom el..

~Tudom,hogy már rég vége...Mégis rettegek,hogy sose fogok senkit annyira szeretni,mint Tèged anno és most.

~Nem szeretem, ha hülyének néznek.
Attól, hogy nem mondok semmit,még nem azt jelenti,hogy nem tudok semmit!

~úgy érzem sikerült lezárni... régi mese,csak a szerepek nem változtak, minden
más igen. már nem fáj, csak lehangol és ugyanakkor feldühít. mától nem barát,
csak egy ember, aki valaha az életem része volt. mától csak egy felszínes ismerős, aki néha-néha felbukkan a múlt
ködéből. mától nem engedem többé,hogy elszomorítson.

~Sokszor a legapróbb dolgok jelentik a legtöbbet..

~A különbség másik lány és köztem?
Én meg tudom mosolyogtatni ŐT, úgy, hogy a ruháim rajtam maradnak.

~JOBB SZERETNI VALAKIT , aki messze van és epedezik azért, hogy veled legyen, mint szeretni valakit, aki még közel is van, de nem törődik azzal, hogy lásson téged.

~HA NEM HARCOLSZ azért amit akarsz, ne sírj ha elfogod veszteni.

~CSAK MERT EGY KAPCSOLATNAK vége van, nem jelenti azt, hogy az érzéseknek is..

~- Most mi a baj?
- Már nem az életem része többé..
- De hát,akkor is szenvedtél. Hisz sosem teljesült volna be ez a szerelem.
- Tudom. De mégis jobb volt..Hogy kapaszkodhattam valamibe. Akkor azért szenvedtem,mert az enyém volt,csak nem tudtam bánni vele. Most pedig azért,mert egyáltalán nem is birtoklom. És soha nem is fogom többé..

~Szeretlek, és ezt senki sem változtathatja meg, még te sem!

~Boldognak látszom? Az vagyok. Mért? Mert találtam valakit, aki azért szeret aki vagyok és nem azért aki lehetnék.

~A szerelemnek nem kell tökéletesnek lennie,csak igaznak..

~A pillanat,amikor ráírsz, látta, de ő nem válaszol .. felbecsülhetetlen.

~Kedves fiúk.. ha egy lány aztmondja,hogy fázik, nem arra a reakcióra vár,hogy 'én is'..

~Nem hiszek a véletlen találkozásokban. A világ törvénye olyan, hogy ami egyszer elkezdődött, azt be is kell fejezni. Nem valami nagy öröm ez. Semmi nem érkezik idejében, semmit nem ad az élet akkor, amikor felkészültünk reá. Sokáig fáj ez a rendetlenség, ez a késés. Azt hisszük, játszik velünk valaki. De egy napon észrevesszük, hogy csodálatos rend és rendszer volt mindenben... két ember nem találkozhat egy nappal sem előbb, csak akkor amikor megértek e találkozásra.

~üvöltöm hangosan,hogy hallják fent az égiek.. az életem frankó, köszönöm szépen.!

~Amikor láttalak sírni, úgy éreztem, egy világ omlik össze bennem...
Láttam, ahogy végig folyik az arcodon...
Borzasztó volt a tudat, hogy akinek, minden nap mosoly varázsoltam az arcára, az most miattam sír..

~Manapság már ritkák a szerelmi hőstettek. A mai lovag a hölgy kesztyűjéért nem az oroszlánketrecbe, hanem a kesztyűsboltba megy be. S ez a mai nőknek jobban tetszik.

~A szerelem ködösíti a látást. Azt látjuk tőle, amit látni szeretnénk és nem a valóságot.

~Csak néztem, ahogyan elsétálsz. végignéztem, ahogyan elsétálsz az életemből, ahelyett, hogy azt mondtam volna, maradj kérlek!... ha most változtathatnék ezen, hidd el, megtenném. még csak el sem mondtam, mennyire szeretlek. Lett volna rá alkalmam. mégsem tettem. mert büszke voltam. de ha lenne alkalmam változtatni, megtenném. ha visszamehetnék az időben, elmondanám, mit jelentesz nekem. ha visszamehetnék arra a napra, amikor találkoztunk, változtatnék mindenen. Nem azzal, hogy elsétálnék melletted, ahogyan mások mondják. azzal, hogy jobban megbecsülnélek. mert szeretni már nem tudnálak ennél jobban, de hidd el, ezzel is megpróbálkoznék. semmit nem bánok, egyetlen hibámat sem, csak ezt az egyetlen egyet. Hogy hagytalak elmenni, hogy nem mondtam el, mennyire szeretlek.. ha lenne alkalmam rá, hidd el most is megtenném.

~Ne találj ki kifogásokat - mondj inkább tényeket.!

~Nektek csak egy fiú, de nekem tényleg ő a minden.!

~A szerelem szívás.. aki engem szeret, én nem szeretem; akit én szeretek le se szar..

2012. november 2., péntek

Idézetek.:)

~mindig légy önmagad. - kivéve,ha lehetsz Superman..akkor légy Superman.!

~- Hogy köszönsz el valakitől, aki nélkül el sem tudod képzelni az életed?
- Nem köszöntem el. Nem mondtam semmit. Csak elsétáltam.

~Ebben a világban legalább 5 ember van, aki úgy szeret, hogy meghalna érted, és legalább 15, aki igazán szeret Az egyetlen ok, hogy valaki utál, azt jelenti, hogy olyan szeretne lenni, mint te. Mosolyod azoknak is örömet okoz, akik nem szeretnek. Minden este gondol rád valaki elalvás előtt. Valaki nem tudna élni, ha te nem lennél. Különleges vagy és egyéniség vagy. Valaki, akinek a létezését figyelmen kívül hagyod, szeret téged. A legnagyobb hülyeség is, amit csinálsz, jó valamire. Ha úgy gondolod, mindenki hátat fordít, jól nézz körül. Elsősorban te vagy az, aki hátat fordít. Ha azt gondolod, nincs szerencséd, azért mert nem kaptad meg, amit akartál, akkor nem is kapod meg. Ha nem gondolod, akkor valószínűleg előbb vagy utóbb megkapod. Emlékezz a bókokra, amiket kapsz és felejtsd el a rossz megjegyzéseket. Mindig mondd meg az embereknek, mit érzel irántuk, jobban fogod érezni magad, ha tudni fogják. Senki sem érdemli meg a könnyeid és az, aki megérdemli, soha nem fog megsiratni. Ha van legjobb barátod, akkor legyen rá időd, hogy elmondhasd neki, mit jelent számodra.

~Olyan furcsa , ha az ember szerelmes, akkor egy pillantás, egy mozdulat, egy érintés csodával ér fel..

~Az életet csak kölcsön kaptad. De ez így van jól, másrészt roppant szar hallani.

~Ez bonyolult. Néha hiányzol, nem bírom, ha nem vagy velem. Szükségem van a jelenlétedre, még ha nem is nézek rád. Néha futnék veled akármeddig, akárhova, csakhogy együtt lehessünk. Néha legszívesebben egyedül hagynálak, mert sok vagy. A szívem megszakad, ha egy másik lánnyal látlak, de egy szót sem szólok érte. Néha utálom, hogy nem foglalkozol velem, és fontosabbak tőlem a haverjaid. Tudom, hogy ők is fontosak, de rám is szakíthatnál időt, amikor csak kettesben lennénk. De ezt sem mondom soha. A lényed kárpótol mindenért. Nem tudok soha haragudni rád úgy igazán. Pedig lehet, hogy olyat tettél, amiért másnak már nem jutna a bocsánatomból. Néha alig tudok neked valamire nemet mondani, mert ahogy az arcodra nézek, a szép szemedre és az édes mosolyodra ... Néha ha rád gondolok sírok, néha nevetek, néha ordítok, aztán megint ott a mosoly az arcomon. Lehetne egyszerű, de nem az … ez bonyolult..

~Hiszem, hogy a képzelet erősebb a tudásnál, hogy a mítosz igazabb a történelemnél, hogy az álmok hatalmasabbak a tényeknél, hogy a remény mindig győzedelmeskedik a tapasztalat felett, hogy a nevetés az egyetlen gyógyír a bánatra. És hiszem, hogy a szeretet erősebb a halálnál.

~Valószínűleg nem fogsz sokáig emlékezni arra a dolgozatra, amit elrontottál, de sohasem fogod elfelejteni azt a személyt, akivel előző este voltál, s aki miatt úgy döntöttél, hogy aznap már nem fogsz tanulni !

~Álom voltál,valóság lettél.. velem maradsz örökkön-örökké..

~Azt hallottam, hogy te egy játékos vagy.
Szóval játszunk.
Beszélgessünk. Veszekedjünk. Beszéljünk 24-ből 7 órát. Írjunk egymásnak jó reggelt és jó éjszakát üzeneteket mindennap. Sétáljunk együtt. Adjunk egymásnak beceneveket. Lógjunk egymás barátaival. Randizzunk. Telefonáljunk egész éjszaka. Fogjuk egymás kezét. Csókolózzunk és ölelkezzünk.
És hogy ki esik először szerelembe?
Az veszít.

~Néha úgy érzem a szerelem elveszi az eszemet,néha megkérdezem magamtól hogy te vagy-e a nekem való...

~Egy nap, mikor nem is számítasz rá, találkozol a Boldogsággal.!

~ Akkor a legelviselhetetlenebb valaki hiánya, mikor melletted ül, de tudod, hogy sosem lehet a tiéd.

~Egy nap írni fog neked. Rá fogsz ébredni, hogy semmit sem jelent számodra. Ő csak egy srác. Csak egy srác, akire elpazaroltad az idődet, aki miatt jól akartál kinézni, akinek meg akartál felelni.

~Vannak irigyek, ellenségek, szerelmek, barátok..viszont életem csak egy van, úgy élem, ahogy nekem jó.

~Hiányzik valaki... És ez rossz. Mert ez nem az az érzés, amikor még magad sem tudod, ki, csak érzed, hogy lelked nem teljes, hogy a másik fél még valahol keresgél. Nem. Ez más érzés. Mert már tudod, ki hiányzik. Nem általánosságban valaki, hanem Valaki. Egy Valaki. És ez rossz. Szeretnél vele lenni, hallani hangját, látni mosolyát, érezni közelségét. Ez azt jelenti, hogy van Valaki, aki fontos, aki annyira fontos, hogy mindig szeretnél vele lenni. És ez jó érzés. Hogy van, hogy létezik, hogy megtaláltad. Hogy van, ki hiányozzon. És bár fájón hiányzik, de már édesen.

~Őrült vagyok valaki ezt mondja rám, de a világ tesz ilyenné nem az én hibám.

~A fiúk megnézik a csajok fenekét és aztmondják: Micsoda segg!
A lányok ugyanezt a mondatot a fiúk szemébe mondják..

~Megtaláltam azt a fiút , aki vasárnap is szeret. melegítőben , kócosan , hisztisen , és smink nélkül is..

~A szemedbe nézek, és a szívedbe látok, a barátságnál én most sokkal többre vágyok ...

~Egy nő azt akarja, hogy ok nélkül, "miért" nélkül szeressék: nem azért, mert szép vagy jó, vagy kedves, vagy művelt, vagy elmés, hanem azért, mert olyan, amilyen..

~Minden nehéz feladathoz egy lusta embert fogok keresni, mert az tuti, hogy ő megtalálja a legegyszerűebb módot a végrehajtásához.

~Néha szét kell hulljon valami, hogy teret adjon valami újnak..

~Vagy szoríts magadhoz, vagy engedd el a kezem, de kérlek, ne játssz velem.

~Inkább most sírj egy darabig, mint később egy egész életen át!

~Hidd el, én olyan hálás vagyok a sorsnak,hogy minket összehozott, és megmutatta a lényeget: vannak még igazi seggfejek.

~jó hírek, rossz hírek, minden napra jutnak; ha egy problémán túl vagy, holnap jön két újabb.

~A lányok bonyolultak. A hozzájuk járó használati utasítás 800 oldal, amiből legalább négy fejezet hiányzik, rosszul van fordítva, és alig érthető.

~Rohadtul hiányzik a régi éned.. nem ez az elkurvult változat.

~Ahhoz, hogy egy csók igazán jó legyen, jelentenie kell valamit. Azzal kell megtörténnie, akit nem tudsz kiverni a fejedből..


~Csak azért futottam volna el, mert kíváncsi voltam, hogy utánam jössz-e, de rájöttem, hogy azt sem engeded, hogy elfussak.

~Tudom, milyen érzés az, hogy mintha ott sem lennél, amíg ő rád nem néz, meg nem érint, vagy nem süt el egy viccet a károdra... Csak hogy mindenki lássa, hogy vele vagy, az övé vagy.

~Ha bánt az élet okkal teszi, nem öl meg csak erősít..

~LÉPJ TOVÁBB ! minden kijárat egy bejárat , máshová ..

~Van,hogy bármivel bánt meg egy személy, az iránta való szereteted nem változik..