2013. január 28., hétfő

Érzem, amit te nem érzel.Érzem, amint az emlékek miatt elesek. Érzem,hogy ami régen volt már nincs. Tudom hogy itt kell hagyni téged ,mert választásom ebben már nincs.

~Legszívesebben ordítanék vele, hogy miért teszi ezt.Én nem hívtam, már majdnem túl voltam rajta, és akkor, mikor minden kezd helyrerázódni, újra felbukkan és robbant.Felzaklatja az életem, majd eltűnik újra.Feltépte a régi sebet, most újra vérzik, elérte amit akart, és most ismét elment.Hülye vagyok, de úgy sem bírnám és ismét reménykednék.Mert egy idióta vagyok, aki egy pillanatnyi boldogságért vállalja a szenvedést..

~Úgy gondolom félek boldoggá válni, mert akárhányszor túl boldoggá váltam eddig, valami rossz mindig történt..

~Nem vagy tökéletes. Csak nekem voltál az.

~Eljutottam arra a pontra, hogy ha valaki aztmondja, hogy szeret, már nem azt várom, hogy mikor ölel át, hanem azt, hogy mikor fog átverni. Nem merek boldog lenni. Félek szeretni. És ez fáj. Soha nem éreztem még ezt.Már kiölték belőlem a bizalmat.

~Hányszor hitted már, hogy összedől a világ, hogy reggel nem kel fel a nap, hogy már nincs több holnap? És mégis mindig minden ugyanúgy ment tovább, igaz?!

~Hiszek, szeretek, nevetek, művelődök, tombolok, megálmodok, megvalósítok, érzek, elbukok, felállok, továbbmegyek.

~Vannak dolgok, amikről nem lehet beszélni. Amiket csak önmagával intézhet el minden ember.

~Tudod hány lehetőség megy el a szemed előtt,mire ráeszmélsz; meg kellett volna ragadnod legalább egyet,ahelyett hogy reménykedsz egy olyanban,ami sosem lesz a tied?

~Amit irántad érzek, az feltétel nélküli. Nem ítéllek el. Nem veszítem el a türelmemet. Nem büntetlek meg. Csak szeretlek. Ennyi az egész. Világos és egyszerű.

~Van az a pasi, aki kinyit, felnyit, megnyit, elvarázsol, boldoggá tesz. Megért, szeret, veled van, támogat, és nem adja fel. Lehet, hogy nehéz lesz, de végigcsinálja, mert tudja, hogy semmit sem adnak könnyen. Higgy benne, és megkapod. Akard, várd, és jönni fog. De ha jön, ne sétálj el mellette. Vedd észre, és vigyázz rá. Szeresd, de ne fojtsd meg a szereteteddel. Adj meg neki mindent, törődj vele, de hagyd meg a szabadságát. Élvezd, hogy van, hogy segít, hogy támogat, de ne vedd magától értetődőnek, hogy ott van. Becsüld meg.

~Az első hibád az volt, hogy itt hagytál. A második pedig, hogy adtál egy esélyt, hogy rájöjjek, nélküled is tudok élni..

- Szia
- Ne. Ne beszélj velem. Csak visszahozod a sok baromságot és emléket, és még tudod mit? Érzéseket. Az én kibaszott érzéseimet irántad, szóval hagyd abba és ne beszélj velem, mielőtt még a lehető legmeggondolatlanabbul újra megtetszel.

~Napról napra, lépcsőről lépcsőre megyek majd tovább ezen a különös úton... felfelé, vagy lefelé vezet ez a lépcső? Ezt nem tudom. De nem állok meg.

~Idővel az ember megérti, mi a különbség aközött, hogy tartasz egy kezet, vagy leláncolsz egy lelket, megtanulod, hogy a szerelem nem azt jelenti, hogy lefekszel valakivel & hogyha nincs valaki melletted, nem azt jelenti, hogy egyedül vagy... Megtanulod, hogy egy csók még nem szerződés, és az ajándék nem ígéret...Elfogadod a zuhanást emelt fővel és nyitott szemmel... Megtanulod az utakat a mára és a mostra építeni, mert a holnap nem garantálja a terveidet. A holnapnak mindig van egy csomó olyan változata, ami megállíthat félúton... És idővel megtanulod, hogyha csak azért maradsz valakivel, mert gazdag jövőt ígér, előbb-utóbb visszatérsz a múltba... Idővel megtanulod, hogy a haragból kimondott szavak egy életen át bánthatják azt, akit megsérteni akartál. Megtanulod, hogy mindenki mondhatja 'sajnálom', de megbocsájtani csak a nagy lelkek tudnak. Megtanulod, hogyha megsértettél egy barátot, valószínű soha többet nem lesz úgy, mint régen… Megtanulod, hogy lehetsz boldog az új barátokkal, de eljön az idő, hogy hiányozni kezd a régi. Megtanulod, hogy semmi sem ismételhető & megtanulod, hogyha jól is érzed magad azokkal, akik körül vesznek, mindig hiányozni fognak azok, akik már nincsenek.. Idővel megtanulod, hogyha megbocsájtással próbálkozol, vagy bocsánat kéréssel, vagy kimondani, hogy szeretsz és vágyódsz, ha szükséged van, hogy barát szeretnél lenni... egy sír fölött haszontalan.

~Az életszemléletem nagyon egyszerű:
1.Legyek boldog és legyenek örömteli gondolataim.
2. Biztos vagyok benne, hogy mindannyian egyetlen lépésre vagyunk a teljes katasztrófától.

~-Te mit keresel egy kapcsolatban?
-Hát.. Nem is tudom. Amikor kimondja a nevem, az gyönyörűbb minden szónál. Úgy érzem,hogy mellette biztonságban vagyok. Én befújom magam parfümmel, és ő is a sajátjával..elválunk, de mégis érezzük egymást. Vagy megnevettet, ha fáradt vagyok. Az nálam nagy dolog. Vagy mondok neki valamit, amit eddig féltem elmondani, nehogy megutáljon érte. Elmondom, és azt veszem észre, hogy ettől még jobban szeret. Azt mondom neki, hogy tetszik a pulcsija, ezért képes akár minden nap felvenni.. a kedvemért.

~Néha találkozol valakivel, aki egyszerűen csak megfog. Minden szavával levesz a lábadról. Nem tudsz neki ellenállni. Beszélgettek és beszélgettek, és egyszerűen belemerülsz. Belemerülsz az édes ízű világába, gondolataiba, mondanivalóiba..

~Másnál első is lehetnék, de mégis nállad állok sorba.

~Honnan tudhatod, hogy egy fiú komolyan érdeklődik irántad?
1. Felhív ok nélkül.
2. A barátai mindent tudnak rólad.
3. Úgy utal kettőtökre, hogy ,,mi".
4. Tudni akarja, hogy mi iránt érdeklődsz.
5. Kedves a barátaiddal.
6. Nyit feléd.
Pedig néhány srác csak egyszerűen jó színész..

~Tudod mikor a legerősebb és legveszélyesebb a nő? Amikor hallgat.

~'Beléd vagyok zúgva, te vagy nekem a nagy ő' - ez a duma manapság nagyon menő.

~Szenved a faszom miattad, de én nem fogok. Nem kínzol többé, de egyszer majd felfogod,
mennyire szeretlek, feledlek, szarok rád! Álomból ébredek, rideg a valóság.

~ÉS IGEN , LESZ HOGY ELBUKSZ majd egy matekdogát; olyan fiúk miatt sírsz majd, akinek a nevére pár év múlva már nem is fogsz emlékezni; lesz, hogy túl sokat iszol majd és olyan dolgokat mondasz, amiket másnap reggel már megbánsz; kibeszéled majd a barátaidat és ők is ugyanezt teszik veled; a véleményed az emberekről változni fog, amint jobban megismered majd őket; lesz olyan kötelező, amit szívesen olvasol el; lesz, hogy teli torokból énekelsz otthon mikor senki sem hall; arról álmodsz majd, hogy új városba költözz és mikor ez megtörténik, rögtön hiányolni kezded majd az otthonod; egy nap majd rájössz, mit is jelentenek valójában a kimondott szavak - és soha, de soha nem adod fel a boldogság keresését. Ma vagy fiatal, itt és most, nem pedig holnap! Ezt minden reggel mondogasd magadnak, nehogy elszalaszd azokat a dolgokat, amik igazából számítanak.

~Mindenki a világot akarja megváltoztatni, senki sem önmagát.

~Aki szingli, nem biztos, hogy magányos. Aki kapcsolatban van, nem biztos, hogy boldog.

~Az egyik legrosszabb dolog a világon békíteni egy szerelmes párt, miközben az egyikőjüket szereted.

~EGY FÉRFINAK három nőt kell szeretni : aki megszülte , aki neki szül , és aki neki születik.

~Idegeskedni annyi, mint mások hülyesége miatt magunkat büntetni..

 ~Érzem, amit te nem érzel.Érzem, amint az emlékek miatt elesek. Érzem,hogy ami régen volt már nincs. Tudom hogy itt kell hagyni téged ,mert választásom ebben már nincs.

~Kereslek a sötétben, de nem tudom,hogy hol vagy. Mondjad, suttogd, üvöltsd a nevemet.! De minek fognám meg újra a kezedet?!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése