2012. március 10., szombat

Idézetek Nektek:)

~Összeomolhatsz, panaszkodhatsz, sajnálhatod magad évekig. De egyet jegyezz meg, ez a te életed, most zajlik és könyörtelenül múlik egyfolytában. Éveket pazarolsz olyan dologra, amitől még szarul is érzed magad. Mert az idő nem áll meg a kedvedért, nem várja meg, míg talpra állsz. Minél hamarabb lépsz túl rajta, annál több időd marad, hogy egy olyat találj aki megérdemel téged..

~Hát vége! Elengedtelek, ahogy kívántad. Megtettem, hogy boldogabb lehess. Hogy leszel-e? A jövőd nem ismerem, de azt tudom, hogy sárba tiportad a szerelmem. Megbocsátottam százszor, ezerszer, hittem, hogy elfogadod szerelmem majd s viszont szeretsz, de látom, ez már sohasem történik meg. Magányos éjszakáidon, jusson majd eszedbe, hogy volt valaki, aki szívből szeretett, de Te mégis elűzted örökre...

~A múltat az emlékek, a jelent te, a jövőt a vágyakozás teszi szebbé.

~Hogy megbántottál: megbocsátom majd..
Hogy elvesztettelek: fáj, de minden nappal könnyebb. Egyszer elfogadom..
Hogy szeretlek: egyre jobban enyhül, és idővel talán elmúlik..
De hiányoddal nem tudok mit kezdeni..

~A mai emberek nagy részének fogalma sincs a "törődés" szó jelentésével ...

~Néhány ember olyan, mint a kutya. ha távol van ugat, ha közel akkor nyal...

~Választhattam volna közötted és a magány között, de úgy érzem jobb a második.Inkább legyek magányos mint hogy megint padlóra vágj. Kösz, de elég volt egyszer, nem kérek ismétlést...

~Mindenki úgy lát ahogy kinézel, de csak kevesen tudják, valójában ki vagy..

~A mai lányok szívesebben játszanak kurvát , mint hercegnőt. .

~Az igaz szerelem nem akkor jön el, amikor megtaláljuk a tökéletes embert, hanem amikor megtanulunk egy hibákkal teli embert tökéletesnek látni.

~Gyűjts erőt, dolgozd fel a múltad emlékeit, és jól figyelj, mert ahol eltörtél, ott leszel erős, ahol vesztettél, ott leszel legyőzhetetlen. Az Igaz Ember nem menekül a múltjától, bármilyen sötét volt is, mert kudarcaiból lesz hatóanyag, vereségeiből diadal - tragédiái érlelik naggyá.

~Szoríts erősen vagy engedd el a kezem , de 1 valamire kérlek ; ne játsz velem...

~Tudod, néha az emberek azért játsszák az elérhetetlent, hogy megbizonyosodjanak arról, hogy a másik fél érzelmei valódiak. Én is ezért tettem... csak azt akartam, hogy harcolj értem. Hallani akartam, hogy inkább lennél egyedül, mint valaki mással.

~Tetszel nekem, van valami a szemedben, a mosolyodban, valami varázslatos. Tudod mikor a legjobb? Amikor közönyös képet vágsz, amikor mogorva vagy, mert olyankor nincs benned semmi kedvemre való. Azt hiszem azokban a pillanatokban el tudom hitetni magammal, hogy nem is tetszel, és akkor végre szabad lehetek egy kicsit, csak pár percre, amíg el nem mosolyodsz, mert megláttál egy lányt aki nem én vagyok.

~Néha csak akkor látunk tisztán, mikor a szemünket már elmosták a könnyek . .

~Álmok.. Sosem tudhatjuk mikor fognak teljesülni..

~Láttál már tiszta szívből nevetni? Na és sírni, zokogni? Hülyeséget csinálni, és valamit nagyon megbánni? Dühöngeni, ordítani vagy csendben egy könyvet olvasni? Erősnek mutatkozni, vagy összetörni? Hallottad már ahogy elmesélem az életem, és érezted, hogy levettem az álarcom? Ha nem, akkor nem ítélhetsz el, hiszen nem ismersz!

~Néha a legváratlanabb dolgok csöppennek az életünkbe. Aztán rájövünk, hogy nem tudunk élni nélkülük. Ilyen vagy te is.

~Sokadik próbálkozás után arra jutottam, hogy fiatal vagyok még hogy feladjam.

~Néha még reménykedem, hogy újra kezdhetjük, hogy felhívsz és azt mondod nem bírod nélkülem . De ez csak kósza ábránd és rájövök, hogy ez soha nem fog megtörténni. Rám törnek az emlékek és a féltve őrzött álmok, mikor azt mondtuk egymásnak ' soha nem akarlak elveszíteni' . Mondd hova lett ez a két ember ? Mi lett belőlünk ? Hova lett a sok álom? ... Ha szeretjük egymást, miért kell külön utakon járnunk?

~Óriási szerencse, hogy a zene még akkor is ott van, amikor a világban minden szar...

~Az ember életében vannak olyan időszakok, amikor mindent elveszettnek érez, mert annyi rossz dologtörténik vele. De az életnek minden negatív történésre van egy pozitív válasza!

~Az ölelésed számomra fontosabb, mint gondolnád. Nagyon sokat jelent az, mikor magadhoz húzol és csak ölelsz, ölelsz végtelennek tűnő másodperceken át. Ilyenkor mindig mosolyog a szívem. Ha valami akkor éppen fájt, az elmúlik. Ami sebet hagyott maga után az nyomtalanul begyógyul és nem marad más... csak a boldog pillanat, Te és Én, egymás karjába fonódva.

~Egy nő szépsége nem a ruhákban, amiket hord, nem az alakjában vagy a frizurájában rejlik. A nő szépségét a szemében találod, mert a szem bejárat a szívhez, ahol a szeretet lakozik.

~Nélküled nem éri meg várni a holnapra, és ha te nem vagy, nincs értelme emlékezni a tegnapra.

~Rád nézek és nevetnem kell, a cipőm talpára ragadt rágóban nagyobb az értelem...

~A veled töltött idő ráébresztett arra, mi hiányzott eddig az életemből. Minél többet vagyunk együtt, annál inkább veled képzelem el a jövőt. Ezt korábban senkivel kapcsolatban nem éreztem! Sőt, lehet, hogy nem is fogom. Mielőtt megismertelek, soha nem voltam szerelmes! Bolond lennék, ha nem küzdenék érted!

~Van benned valami, amit mindig keresett a szívem. .

~Ha azt szeretnéd, hogy egy fiú akarjon valamit, csak arról kell gondoskodnod, hogy az a valami nehezen elérhető legyen.

~- Sajnálom, szakítani akarok veled.
- Igen, tudtam, hogy ez fog következni. Kaphatok egy búcsúölelést?
...
-Várj, te összeragaztóztad magad?!
- Hozzám tartozol!

~Hiányzik a hangod, hiányzik a lényed, hiányzik egész tested, hiányzik tényleg. Bárcsak itt lennél, és én nem szenvednék már, bárcsak azt mondanád, itt várok rád...

~Bárcsak a szerelem olyan lenne, mint a babasampon...
Bárcsak rá lenne írva hogy : Nincs több könny.

~egy bölcs ember ült a közönség között,, vicceket mesélve. mindenki úgy nevetett, akár egy őrült.
Egy perc után, ugyanazt a viccet mesélte el. Ekkor már kevesebben nevettek.
Elmondta ugyanazt a viccet újra, meg újra. Mikor már senki sem nevetett, elmosolyodott és ezt mondta:
" nem nevettek ugyanazon a viccen újra és újra, akkor miért sírtok ugyanaz miatt többször? "

~A szeretet nem áldozat és nem megfelelés kérdése. Ha szeret valaki, eleve csak a legjobb lehetsz neki. Számára a tökéletesség abban fogalmazódik meg, milyen vagy, és nem abban, milyen nem vagy.

~Van... olykor, ritkán előfordul... hogy egyszer az életben rábukkansz arra, akiért mindent hátrahagynál, aki mindenki előtt van, aki a józanságot elviszi a fejed felől... aki szétszed, szétszakít, belédmar és átölel, akivel a poklot és a mennyországot egyszerre járod meg ... aki miközben tép, aközben simogat ... miközben mar, aközben leheli csókját az ajkadra ... ne kelljen enélkül a tüzesen fájdalmas érzés nélkül meghalnod ...Kívánom ,hogy életedben egyszer legalább találjon rád egy gőzerővel feltörő szerelem.

~Egy álom, mely mosolyogni tanított cselesen, és nem akarom felfogni, hogy nem volt igaz a fele sem..

~remélem, lesz valaki, aki mosolyogva gondol vissza rám, még akkor is, ha már szétváltak az útjaink. .

~Ha nem érzed.. nem érzed. Én semmit sem tehetek. Csak tudd, volt egy hülye, ki tiszta szívből szeretett..

~Csak egy életed van, hogy élj, jobban teszed, ha a legjobbat hozd ki belőle!

~Nagy hiba: Ha azért akarsz megváltozni, hogy mások szeressenek!

~vannak emberek, akiket csak úgy megrugdosnék.. csak úgy lazán jóindulatból.

~Ha a pasid látott már smink nélkül, és még azóta is veled van, hidd el, nem csak 'arra' kellesz neki.

~Uralod, ha elengeded. Eléred, ha nem kergeted. Tiéd, ha már nem akarod. Megtalál, ha nem kutatod.

~egy nő legnagyobb ellensége véleményem szerint az álomvilág, amiben él. lassacskán belebolondul abba, hogy nem ölelheti meg azt aki álmában már feleségül vette.

~jó lenne érezni azt, hogy van valaki, aki számára fontos vagyok. .

~miért ne lehetne villámcsapásszerűen beleszeretni valakibe?

~az ember akkor szeret valamit, ha ELFOGADJA benne azt, amit nem szeret!

~Ez bonyolult. Néha hiányzol, nem bírom, ha nem vagy velem. Szükségem van a jelenlétedre, még ha nem is nézek rád. Néha ellöklek, mert félek. Megijedek tőled, pedig nem bántasz. Néha futnék veled akármeddig, akárhova, csakhogy együtt lehessünk. Néha úgy érzem, nem jó ha itt vagy, vagy nézel, mert elvársz dolgokat. Lehet, hogy nem tudom megtenni. A szívem megszakad, ha mással látlak, de nem szólok egyetlen szót sem. Csak elsétálok… Néha utálom, ahogy kinézel. De ezt sem mondom soha. A lényed kárpótol mindenért. Nem tudok soha haragudni rád úgy igazán. Pedig lehet, hogy olyat tettél, amiért másnak már nem jutna a bocsánatomból. Néha ha rád gondolok sírok, néha nevetek, néha ordítok, aztán megint ott a mosoly az arcomon. Lehetne egyszerű, de nem az… ez bonyolult.!

~A pillanat, amit átélsz, örökre benned marad

~ne bánj meg semmi olyat a múltadból, ami legalább egyszer mosolyt csalt az arcodra.. 
 
~álmodozó lettem.. mert a valóság néha túl szemét .

~ - Rendben, fuss csak el!
- Azt kívánom, bárcsak el tudnék...de nem lehet! Egy részem bármit megtenne azért, hogy felszívódj...hogy egyszerűen csak eltűnj az életemből. De a többi...az énem többi része képes lenne elviselni ezt a rengeteg fájdalmat, amit mindennap okozol...minden más fiú iránti érzéseimet kizárva...mert ehhez képest soha sem éreztem semmit az egész kibaszott életemben...ehhez képest semmit!!

~Ha nem félnénk az érzelmektől talán nekünk is lenne esélyünk..

~Nem tudom megbocsájtani magamnak, hogy nem tudtam az lenni, akit szeretni tudtál volna..

~Ő volt az egyetlen férfi akit valaha is szerettem..
De Ő volt az is aki kiölt belőlem minden érzést!

~Ismerem a bekattant állapotot. És te be vagy kattanva. Történelmi pillanat. Nem tudsz koncentrálni, igaz? Rögtön ugrasz, ha csöng a telefon. Naponta több százszor megnézed az email-jeidet. Szerelmes dalokat akarsz írni. Nem, legszívesebben minden beszélgetésben valahogy ráterelnéd a szót. Mindenkivel megtörténik. És most veled is megtörtént, barátom.

~Mindenki, aki belebolondul valakibe, azt hiszi, érti a szerelmet.

~a szívemhez vezető út karbantartás miatt ZÁRVA.

~Ha valakinek fontos vagy, tudja hol keressen. Ha nem keres, nem vagy fontos neki.

~Nem ő az egyetlen srác az univerzumban, de ő az egyetlen aki számít.

~nehéz elfelejteni valakit, aki ezer okot adott, hogy emlékezz rá!

~Vannak olyan érzések, amiket egy lány soha nem fejezhet ki szavakkal, de akármilyen erős is legyen, a könnyei elárulják..

~Eljön az idő, amikor mindannyiunknak rá kell jönnünk, hogy mitől félünk. Néhányan attól, hogy "talán sose bocsát meg nekem". Mások attól, "talán megtudja az igazat". Néhányan attól, "el tudna küldeni?". Igen, a világ egy félelmetes hely, és még rettenetesebb, ha egyedül kell szembe néznünk vele.

~Azt gondolom, a megrázó, villámcsapásszerű pillanatok, amelyek fenekestül felforgatják az életünket, azok mutatják meg végül, kik vagyunk valójában..

~nincs szőke herceg fehérlovon, nincs happy end, ez a valóság és nem disneyland..

~néha könnyebb a zenével üvöltve sírni, mint a néma csendben arcodra fagyott mosollyal üldögélni..

~egyszer mindennek, mindennek vége és úgy emlékszel majd rám, mint egy szép mesére..

~emlékezz a jóra, emlékezz a szépre, tedd hát végre a haragodat félre, lásd most az arcom, hullanak a könnyek, de meglátod majd egyedül könnyebb..

~Senki se tudja milyen erős, amíg nem muszáj erősnek lennie!

~Emlékszel arra a napra, amikor először beszélgettünk? Mert az volt a TE és ÉN kezdete.

~Sokáig csak magamat kínoztam a 'mi lett volna, ha..' mondatokkal..mára rájöttem, hogy felesleges ilyeneket kérdeznem magamtól, hisz okkal nem válnak valóra az álmaink..

~Az igaz barátok a hibáiddal együtt szeretnek, és nem akarnak megváltoztatni..

~Én is arra vágyom, akire nem szabad.. a könnyeim nem látod, de a szívem megszakad..

~Nem akarom azon kapni magam, hogy elsétálsz mellettem, mintha soha nem is ismertél volna. Nem akarom, hogy ez megtörténjen. Megijeszt a gondolat, hogy egy nap már semmit sem fogok jelenteni neked..

~A véleményem szubjektív ; értem én,csak leszarom.

~könnyű leírni, hogy szeretlek, de vajon ha a szemembe nézel akkor is ki tudod mondani ?

~Hogyan mondjam el neked ,amit nem lehet, mert szó az nincs,csak képzelet..

~erős lány az, aki álomba tudja sírni magát éjszaka és reggel mosollyal az arcán ébred fel..

~Ő éreztette velem először, milyen, ha hiányzik valaki.

~TOP 5 FÉRFI HAZUGSÁG:
- nagy a farkam
- szingli vagyok
- mindig téged akarlak
- sosem csaltalak meg
- szeretlek

~bizonygatni csak azt kell, ami legbelül még bizonytalan.

~a sors dönti el, hogy kihez ad hozzá és hogy kit vesz el tőled.

~-Ne mutasd ha fáj.
-Akkor mit tegyek?
-mosolyogj, és szard le hogy mit gondolnak rólad..

~Felnôttnek lenni egészen más, mint álmodni róla.

~Tényleg csak egy játék volt? Tényleg csak bolondítottál? Tényleg nem szerettél? Mondd, mire volt ez jó? Miért kellett ezt tenned?.. Ezzel tetted tönkre az életem..

~mosolyogjak azért, mert a barátom vagy, vagy zokogjak, mert tudom hogy ebből több nem lehet?!

~Mikor megölelt rájöttem nem tudom elviselni, hogy csak barátok vagyunk.

~te is, jöttél majd mentél, könnyen elfeledtél..

~már mióta bújócskázok a szerelemmel… de ha megtalálom seggbe rúgom.

~Akár hányszor hülyeséget csinálok mindig az a kifogásom: Egyszer vagyok fiatal nem?

~A maci...:
kiskoromban: megvéd.
tiniként: megvéd a magánytól
felnőttként: vissza hozza ezeket az emlékeket.

~Ha nem jönnék vissza TUDD,hogy mindig itt leszek veled..a SZÍVEDBEN.

~Eljön majd az idő amikor azt mondod: Sajnálom, hibáztam..
Én meg a padlót verve, szakadok majd a nevetéstől..

~lájkolhatod a képét..
írogathatsz neki..
mosolyoghatsz rá..
de a kézét én fogom és a szíve az enyém..

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése